Help > The Bookie Online > The Bookie Diensten & Abo > Werkwijze abonnementen

The Bookie Plus | Abonnement en kosten: je Bookie voert je uitgaven in + projectadministratie

Met een Plus abonnement voeren je Bookies je uitgaven voor je in, heb je minder werk en meer features in The Bookie Webapp. 

Lees hier de uitgebreide werkwijze.

Op deze pagina:

Voordelen

Kosten en betaalwijze

Voor welke uitgaven betaal je

Gratis credits

Aanmelden voor Plus

aanmelden voor Plus


Voordelen Plus abonnement

1.Nooit meer uitgaven verwerken

Nooit meer velden meer invullen, kostenposten raden of last-minute je admin bijwerken. Je maakt meteen een foto van een bonnetje als je iets koopt of forwardt de mail met factuur die je ontvangen hebt met een druk op de knop. 

2. Altijd btw-aangifte 

Omdat wij je uitgaven verwerken en jij je omzet in The Bookie Webapp hebt staan, doen we altijd een btw-aangifte zonder dat jij daarvoor een extra handeling hoeft uit te voeren. Zo weet je 100% zeker dat je geen enkele deadline mist.

3. Losse administraties per project

Met een Plus abonnement kan je gebruiken maken van een Projectadministratie. Zo heb je alle inkomsten en kosten van een project overzichtelijk bij elkaar.

Houd per project je inkomsten en uitgaven bij

Wat kost het en hoe betaal ik?

Plus is een aanvulling op je Basis abonnement. De maandelijkse afschrijvingen van het basis abonnement zijn €55 of €65 ex btw. Daarnaast betaal je voor het aantal uitgaven dat je nodig hebt.

Je koopt per keer een batch van 50 credits in zodat wij 50 uitgaven voor je verwerken. Dit credits systeem werkt zoals bij prepaid telefoon. Die credits gebruik je zowel voor uitgaven die we al verwerkt hebben als voor uitgaven die we in de toekomst voor je gaan verwerken. Je geeft ons een machtiging om per 50 credits af te schrijven zodra je oude credits op zijn.

Je betaalt per 50 door ons ingeboekte bonnen €65 extra.

Je betaalt Plus met credits: lees hoe dat werkt

Betaal ik voor alle uitgaven die jullie voor mij verwerken?

Je betaalt voor alle uitgaven die wij verwerken vanaf het moment dat je je abonnement activeert. Uitzondering hierop zijn de facturen van The Bookie én de uitgaven zonder te verwerken betaalbewijs, zoals terugkerende kosten. Die verwerken we wel, maar brengen we niet in rekening. 

Gratis credits

Is een ondernemer via jou klant geworden? Dan krijg je per klant 50 verwerkte bonnen gratis.

Lees hier de deal.

Hoe meld je je aan?

Bel of mail ons.

Dan leggen we alles goed uit, richten we je Bookie inbox goed voor je in, bespreken terugkerende kosten en zetten Plus aan.

Hoe meld je je af?

Het Plus abonnement kan alleen aan het einde van het boekjaar worden stopgezet of als de samenwerking stopt. Als je graag je abonnement stop wilt zetten, vermeld het dan voor het einde van het jaar. Eventueel teveel gekochte credits worden niet terugbetaald.

Gerelateerde thema's

The Bookie Plus: werkwijze

The Bookie Plus: veel gestelde vragen

The Bookie Plus: kosten | betalen met credits

The Bookie Inbox: je eigen email adres en mobiele app om uitgaven door te sturen

door Mari Laatste update: 01 Dec, 2023