Help > The Bookie Diensten > Dienstverlening

The Bookie Plus

Een plus abonnement waarbij je nooit meer zelf je uitgaven hoeft te verwerken en projectadministraties kunt inrichten. Laat je boekhouders de rest van het werk doen!

Hoe werkt het? 

Bonnen verwerken

Jij hoeft maar twee dingen te doen: fotografeer je de bonnen via de Bookie Bonnen app en mail je de PDF's van je facturen naar je eigen Bookie inbox. Ieder kwartaal verwerken wij tot de 8ste alle uitgaven in je eigen administratie zodat je zonder moeite en in een oogopslag je bonnen en facturen terugvindt bij je Overzicht Uitgaven.

Zo hoef je geen velden meer in te vullen, kostenposten te raden of last-minute je admin bij te werken. Je maakt ten slotte meteen een foto van een bonnetje als je iets koopt of forward de mail met factuur die je ontvangen hebt met een druk op de knop. 

Alle uitgaven die erin staan van dat boekjaar worden door The Bookie verwerkt en vallen binnen het Plus abonnement. 

Lees hier de uitgebreide werkwijze.

Projectadministratie

Met een Plus abonnement kan je gebruiken maken van een Projectadministratie. Zo heb je alle inkomsten en kosten van een project overzichtelijk bij elkaar. Lees hier hoe dit werkt.

Wat kost het?

De maandelijkse afschrijvingen van je huidige abonnement blijven hetzelfde. Pas aan het eind van het jaar krijg je een extra factuur voor het totaal aantal uitgaven. Je betaalt per 50 verwerkte bonnen extra €60 per jaar: dat is omgerekend €5 per maand. 

Uitgaven    Kosten

1-50             €60
51-100         €120
101-150       €180
151-200       €240
… and so on

Aan het eind van het jaar brengen we alle betaalbewijzen in rekening die verwerkt zijn vanaf het moment dat je je abonnement activeerde. Uitzondering hierop zijn de facturen van The Bookie én de uitgaven zonder te verwerken betaalbewijs, zoals terugkerende kosten. Die verwerken we wel, maar brengen we niet in rekening. Cadeautje van The Bookie! NB Verwerk dus alsjblieft niet zelf bonnen tussendoor, om misverstanden te voorkomen. 

Psssst .... maak je gebruik van de affiliate deal doordat je een Zelfstandige doorverwijst die via jou klant wordt? Dan krijg je per klant 50 verwerkte bonnen gratis.

Hoe meld je je aan?

Klik op je Dashboard op Upgrade en selecteer een Plus abonnement. Zodra je je aanmeldt, krijg je een bevestiging van je nieuwe abonnement met een handige uitleg per mail en spreken we even kort met je door hoe we dit proces zo makkelijk als mogelijk voor je maken!

Je kunt doorlopend bij het Plus Abonnement instappen. Vanaf dat moment verwerken wij alle betaalbewijzen die in je Bookie Inbox staan. 

Werkte je al in The Bookie Webapp en meld je je tijdens het boekjaar aan? Check dan even of er nog zaken in je Bookie inbox staan die niet verwerkt hoeven te worden. Moeten de betaalbewijzen wel verwerkt worden? Dan laat ze dan staan. Zo niet, dan verwijder (indien dubbel) of verwerk zelf wat we niet hoeven te doen.

Hoe meld je je af?

Het plus abonnement kan alleen aan het einde van het boekjaar worden stopgezet. Als je graag je abonnement stop wilt zetten vermeld het dan voor het einde van het jaar.

door Mari Laatste update: 06 Jan, 2022