Help > The Bookie Diensten > Dienstverlening

The Bookie Plus

Een plus abonnement waarbij je nooit meer zelf je uitgaven hoeft te verwerken. Dat kunnen wij voor jou doen.

Hoe werkt het? 

Jij hoeft maar twee dingen te doen binnen dit abonnement: fotografeer je de bonnen via de Bookie Bonnen app (zoals je gewend bent) en mail je de PDF's van je facturen naar je eigen Bookie inbox. Lees hoe je Bookie Inbox optimaal gebruikt. Ieder kwartaal verwerken wij alle uitgaven in je eigen administratie zodat je zonder moeite en in een oogopslag je bonnen en facturen terugvindt bij je Overzicht Uitgaven.

Zo hoef je geen velden meer in te vullen, kostenposten te raden of last-minute je admin bij te werken. Je maakt ten slotte meteen een foto van een bonnetje als je iets koopt of foward de mail met factuur die je ontvangen hebt met een druk op de knop.

Alle uitgaven die erin staan van dat boekjaar worden door The Bookie verwerkt en vallen binnen het Plus abonnement. Het abonnement wordt voor een geheel boekjaar afgesloten.

Wat kost het?

De maandelijkse afschrijvingen van je huidige abonnement blijven hetzelfde. Pas aan het eind van het jaar krijg je een extra factuur voor het totaal aantal uitgaven. Je betaalt per 50 verwerkte bonnen extra €60 per jaar: dat is omgerekend €5 per maand. 

Uitgaven    Kosten

1-50             €60
51-100         €120
101-150       €180
151-200       €240
… and so on

Hoe meld je je aan?

Ga naar Abonnement in The Bookie Webapp, klik op Wijzig Abonnement en selecteer ZZP Plus of Ondernemer Plus. Zodra je je aanmeldt, krijg je diezelfde week nog een bevestiging van je nieuwe abonnement en een handige uitleg per mail en nemen contact met je op om even kort door te spreken hoe we dit proces zo makkelijk als mogelijk voor je maken!

Je kunt doorlopend bij het plus Abonnement instappen.  Vanaf dat moment verwerken wij alle betaalbewijzen die in je Bookie Inbox staan. Aan het eind van het jaar brengen we alle betaalbewijzen in rekening die verwerkt zijn. Werkte je al in The Bookie Webapp en meld je je tijdens het boekjaar aan? Check dan even of er nog zaken in je Bookie inbox staan die niet verwerkt hoeven te worden. Moeten de betaalbewijzen wel verwerkt worden? Dan laat ze dan staan. Zo niet, dan verwijder (indien dubbel) of verwerk zelf wat we niet hoeven te doen.

door Bibliotheek Admin Laatste update: 07 Apr, 2021