Help > The Bookie Online > Uitgaven > Plus abonnement | Uitgaven

The Bookie Plus | Veelgestelde vragen

Ik heb een Bookie Plus, maar loop tegen wat dingen aan.

Hieronder hebben we de antwoorden op meestvoorkomende vragen verzameld. Wil je weten wat een Bookie abonnement is en kost? Lees dan deze FAQ. Ben je nieuwsgierig naar de werkwijze? Lees hier de werkwijze. 

Op deze pagina:

Bookie Inbox: Waar vind ik het overzicht van doorgestuurde betaalbewijzen en instellingen?
Doorgestuurde factuur komt niet aan of is afgewezen
Meerdere bestanden
Terugkerende kosten


Waar vind ik het overzicht van de doorgestuurde betaalbewijzen en de instellingen van mijn Bookie Inbox?

Onder de envelop op je Dashboard. Hier vind je de foto's van bonnen die je hebt doorgestuurd met de mobiele app Bookie Bonnen en de pdf's die je per mail hebt doorgestuurd naar je persoonlijke Bookie emailadres.

Mijn per mail doorgestuurde factuur komt niet aan

Controleer of het emailadres van waar je de factuur doorstuurt geverifieerd is in de app. Dit doe je onder de Inbox Instellingen.

Kan ik meerdere uitgaven tegelijk sturen naar het mailadres?

Ja, dat kan per mail met de Bookie Inbox. Door meerdere pdf's in een mail door te sturen verwerken we alle pdf's als aparte uitgaven. Houd rekening dat er een MB limiet zit aan het doorsturen dus forward niet 30 uitgaven in een email. Let op: dit kan niet met Bookie Bonnen.

Wat zijn terugkerende kosten?

Terugkerende kosten zijn uitgaven die elke periode (week/maand/kwartaal/jaar) precies hetzelfde zijn en waarvan je (vaak) geen factuur ontvangt. Denk hierbij aan cloudkosten of bankkosten. Zodra wij een uitgave voor je toegevoegd hebben, kan je deze zelf als terugkerend aanvinken.

Zijn het hogere kosten of kosten die kunnen afwijken (zoals telefonie)? Zet deze dan niet als terugkerend in de app en voeg dan alsnog een betaalbewijs toe zodat we het wel controleren. 

Meerdere verkeerde of extra pdf's doorgestuurd die niet verwerkt moeten worden

Alle bijlagen die in de doorgestuurde mail stonden worden opgenomen in je boekhouding. Dat betekent ook alle plaatjes, handtekeningen en andere pdf's die in de mail staan. Wil je niet dat bepaalde beelden verwerkt worden? Verwijder deze dan door naar het Envelopje op je Dashboard te gaan en door op de driepuntjes achter een factuur of bon te klikken en op 'Bijlage verwijderen' te klikken.

Ik heb een uitgave dubbel gestuurd, wat nu?

Uitgaven voor a) dezelfde datum en b) hetzelfde bedrag worden door ons als dubbel herkend en niet twee keer geboekt.

Kan ik anderen rechtstreeks facturen naar mijn Bookie Inbox laten sturen?

Ja, andere partners van jouw VOF kunnen facturen en bonnen doorsturen. Dit kan niet vanuit een andere bedrijf.

Kan ik verkoopfacturen (mijn inkomsten) ook doorsturen?

Nee, voorlopig verwerken we alleen inkoopfacturen en bonnen van je uitgaven.

Wanneer betaal ik voor mijn Plus abonnement?

Je betaalt per automatische incasso voor het basistarief. Om gebruik te maken van Plus koop je credits in: dit gebeurt meestal per automatische machtiging, maar kan ook via iDeal. Pas zodra je credits op zijn, omdat wij uitgaven voor je ingevoerd hebben, wordt er weer een bedrag afgeschreven. Lees hier hoe dat werkt.

Ik heb klanten doorverwezen en maak gebruik van de affiliate deal. Wanneer wordt dit verrekend?

Elke keer als een collega via jou klant wordt en jouw bedrijsfnaam noemt, krijg jij 50 bonnen die we gratis voor je verwerken. Dit zien je meteen bij je Credits en Facturen onder Bedrijf -> instellingen -> Abonnementen.

 

door Mari Laatste update: 07 Dec, 2023