Help > The Bookie Online > The Bookie Diensten & Abo > Kosten

The Bookie Plus | Betaling credits voor uitgaven verwerken door Bookie

Hoe activeer ik de automatische afschrijving voor de credits van mijn Plus abonnement?

1. Ga na The Bookie Webapp

2. Klik op je bedrijfsnaam en selecteer onder Instellingen Abonnement

3. Activeer je machtiging door op de knop Wijzigen te klikken en selecteer het aantal credits waarvoor je een machtiging wilt afgeven*

Je Plus is een aanvulling op je maandelijkse Basis abonnement, waardoor niet jij, maar wij de uitgaven voor je inboeken. Zo maak je foto's van bonnen met de mobiele app Bookie bonnen en forward je pdf's van uitgaven die je per mail krijgt naar je persoonlijke Bookie Inbox. Je koopt die credits per batch van 50, 100, 150 of 200 en neemt die gewoon mee naar het volgende boekjaar als je bijvoorbeeld in 2022 minder uitgaven door ons hebt laten verwerken dan verwacht. Per uitgave die wij voor je invoeren betaal je 1 credit.

Zodra je credits op zijn worden je credits van je Plus abonnement automatisch aangevuld. Hiervoor vindt een automatische afschrijving plaats voor het aantal credits dat je gekozen hebt. De factuur zal automatisch worden verwerkt.

* Betaal je liever via iDeal? Dan kan je via de knop Koop Credits net als een prepaid kaart elke keer losse credits kopen. Houd er wel rekening mee dan als je niet tijdig upload je het kan zijn dat je uitgaven niet meer doorgestuurd én verwerkt worden.

door Mari Laatste update: 28 Mrt, 2023