Help > The Bookie Online > Uitgaven

Betaalbewijs | Bookie Inbox: bonnen en inkoopfacturen

Als je een uitgave wilt toevoegen in The Bookie Webapp, moet je bijna altijd een betaalbewijs in je administratie opnemen. Dit moet van de Belastingdienst. Hiervoor hebben wij je persoonlijke Bookie Inbox. Deze vind je op je Dashboard onder de envelop rechtsboven.

Op deze pagina:

Wat is de Bookie Inbox?
Mobiele App: Bookie Bonnen
Uploaden vanaf je computer
Persoonlijke adres van je Bookie e-mail Inbox (plus abonnementen)
Mijn inbox werkt niet: wat gaat er mis?

Wat is de Bookie Inbox?

Dit kan heel makkelijk met behulp van je Bookie inbox. Deze vind je bij elke nieuwe uitgave én onder de envelop op je Dashboard. In je Bookie Inbox vind je alle verzamelde betaalbewijzen, die jij naar The Bookie Webapp hebt doorgestuurd of hebt geupload via je computer. Dit kan zowel met de mobiele app (alle abonnementen) als vanuit je eigen e-mail (Plus abonnement).

Verschillend gebruik bij Basis of Plus

Bij een Plus abonnement hoef jij alleen jouw betaalbewijzen door te sturen en verwerken jouw Bookies alle uitgaven. Lees hier hoe je makkelijk overstapt.

Uploaden vanaf je computer

Uitgaven kan je heel makkelijk uploaden vanaf je computer met de knop + Uitgave. Zo kan je een pdf of jpg dat je al hebt toevoegen of met de meeste computers ook direct zoeken en slepen vanuit je mail. Daarnaast heb we nog twee externe tools voor

1. Mobiele App: Bookie Bonnen

Foto's van geschreven of geprinte bonnen en facturen verstuur je met je mobiele app Bookie Bonnen.

> Hoe installeer én koppel ik de mobiele app Bookie Bonnen?

2. Mail: persoonlijke Bookie adres voor uitgaven (plus abonnementen)

Facturen van uitgaven die je via de mail krijgt, stuur je met een Plus abonnement mail je makkelijk door. Zo komen ze rechtstreeks in je Bookie Inbox en verwerken je Bookies deze bestanden handmatig, zodat ze bij je Uitgaven terecht komen.

Onder het envelopje vind je naast een personaliseerd e-mailadres ook je Inbox, je Archief en je Inbox Instellingen.

NB Waarom is de mailbox niet beschikbaar met Basis abonnementen? Het risico is te groot dat ondernemers denken dat dit een directe lijn met hun Bookies is en hier belangrijke documenten heen sturen, die niets met uitgaven te maken hebben.

Je inbox

Zorg ervoor dat je als je mail doorstuurt er geen onnodige logo's en pdf's in de mail zitten die niet naar je Bookie inbox hoeven. Mochten we ze niet (kunnen) verwerken, dan staat hier de reden voor waarom we deze niet in je administratie kunnen opnemen.

TIP: zet je handtekening uit en voorkom overtollige bestanden zoals social logo's.

Je archief

Hier vind je door ons verwerkte uitgaven. Aan het logootje zie hoe dit doorgestuurd is: een computer is geupload, een envelopje is per mail en de telefoon is de mobiele app. Handig toch?

Je inbox instellingen

Voeg onder Inbox Instellingen de e-mailadressen aan toe van waar je de facturen gaat versturen. Vergeet dit adres niet te verifiëren.

Foutmelding(en)

Bonnen inbox-fout

Komt je doorgestuurde mail niet aan? Dan krijg je hier van ons een mail over.

Is dit het geval geweest? Check dan of jouw e-mail adres wel als bekend en dus als veilig geregistreerd is in The Bookie Webapp. Zo niet, dan kun je onder je het envelopje bij Inbox Instellingen e-mailadressen toevoegen.

Zodra je een e-mail adres hebt toegevoegd, sturen wij je een e-mail met een bevestigingslink. Bevestig dit nieuwe e-mail adres als veilig.
Nadat je dit gedaan hebt kun je dit mail adres gebruiken om ontvangen facturen van je zakelijke uitgaven naar je Bookie Inbox te sturen.

Verkeerde bestand

door Mari Laatste update: 14 Mrt, 2024