Help > The Bookie Online > Uitgaven

Bookie Bonnen App installeren en gebruiken

Hoe voeg ik mijn papieren bonnen toe aan mijn administratie?

Om makkelijk een foto van een bon aan je administratie toe te voegen hebben we de Bookie Bonnen app gemaakt.

Bookie Bonnen installeren en koppelen

De Bookie Bonnen app is te downloaden in de App Store (Apple) en de Google Play Store (Android). Log in met dezelfde gegevens als de Bookie Webapp. Hierdoor is Bookie Bonnen automatisch aan jouw administratie gekoppeld. De foto’s worden doorgestuurd naar de Bookie Inbox in The Bookie Webapp.

Foto’s van bonnen uploaden naar The Bookie Webapp

Stap 1. Open de app Bookie Bonnen

Stap 2. Maak een foto van je bon door op het fototoestel icoontje te klikken

Stap 3. Druk op het vinkje op de bon te uploaden.

Is het uploaden gelukt dan zie alleen de foto in je overzicht staan. Is het uploaden niet gelukt dan staat er een upload wolkje op de foto.

Stap 4. Open een nieuwe uitgave boeking in de Webapp, klik op de Bookie Inbox en kies de foto van de bon die je wilt toevoegen.

Stap 5. De Webapp leest de informatie in de bon niet automatisch uit, vul daarom alle velden volledig in.

Heb je een Plus abonnement?

Stap 4 en 5 vervallen dan voor jou. Jij hoeft alleen een foto te maken en te uploaden en wij verwerken al je uitgaven.

Beschrijving toevoegen in Bookie Bonnen

Je kunt in je Bookie Bonnen app een beschrijving aan je foto toevoegen. Als je in de Webapp je Bookie Inbox opent en over de foto hoovert dan zie je dat terug. Zo weet je welke bon wat is en kan je die beschrijving bij je omschrijving copy pasten.

Bonnen bewaren

Zodra je de bonnen goed gefotografeerd hebt (alle hoeken, goed leesbaar en met alle relevante informatie), geldt deze foto als goedgekeurd alternatief voor de papieren bon. Dus als al je bonnen gefotografeerd én in je The Bookie Webapp geupload zijn, heb je de papieren bon niet meer nodig. Voor de zekerheid adviseren we je wel alle bonnen te bewaren.

door Mari Laatste update: 31 Mrt, 2021