Help > The Bookie Online > The Bookie Software > Instellingen & Privacy

Instellingen | Zakelijke informatie invullen en aanpassen

Voer je bedrijfsinformatie compleet in The Bookie Webapp in

• zo kunnen wij ons aanmelden bij de Belastingdienst als je boekhouder én
  • automatiseer je veel proces en heb je minder omkijken naar je boekhouding.

Klik in de linker zijbalk onder je bedrijfsnaam op Administratie instellingen. Dit is ook de plek waar jij alles over je abonnement en extra koppelingen terugvindt.

Op deze pagina:

Onderneming

Onderneming: informatie over je bedrijf en voor je administratie

Noteer je zakelijk e-mailadres, kvk-nummer, btw-id, OB-nummer, je bedrijfsnaam, adres, activiteiten en dergelijke. Deze informatie wordt automatisch gebruikt voor op je facturen.

Wat is het verschil tussen mijn BTW-ID en OB-nummer?

Overige bedrijfsgegevens

Controleer deze instellingen extra goed. Hier vermeld je hoe vaak we btw-aangifte (ieder kwartaal of jaarlijks) voor je mogen doen en ook als je vrijgesteld bent van btw of aangemeld bent voor de KOR en dat helemaal niet hoeft.

Kosten

Onder de tab Kosten kun je selecteren welke kostenposten, ook wel rubrieken, op jouw administratie van toepassing zijn.

Wat zijn de kostenposten voor zakelijk uitgaven en hoe werkt dat?

Abonnement en facturen van The Bookie

Wil je dat we je uitgaven voor je invoeren (Plus abonnement) of ga je met een sabbatical en gaat je omzet omlaag? Pas dan makkelijk je abonnement aan. Onder Abonnement bekijk je maandelijkse facturen van de automatische incasso voor The Bookie. Heb je per ongeluk een betaling gemist hebt? Betaal via de iDeal link die er bij de gestorneerde .

De facturen van The Bookie staan automatisch bij je uitgaven.

Bekijk waar je alle facturen van The Bookie vindt

iDeal

Wil je dat je klanten met een druk op de knop je factuur betalen? Maak dan makkelijk een Mollie account aan. Door je Mollie account te koppelen aan The Bookie voeg je automatisch een iDeallink aan je factuur toe.

Hoe werkt Mollie en hoe koppel ik dit aan mijn Bookie account?

Gebruiker

Daarnaast kun je een extra gebruiker toevoegen aan je administratie, indien iemand je helpt. Of je kunt een extra administratie aan je account koppelen, bijvoorbeeld als je naast je eenmanszaak ook vennoot in een VOF bent.

door Mari Laatste update: 24 Sep, 2023