Help > The Bookie Online > The Bookie Diensten & Abo > Kosten

The Bookie | Kosten & Facturen

De meeste klanten werken binnen een abonnement. Zaten de werkzaamheden niet in het abonnement? Dan krijg je een uurtje-factuurtje. Natuurlijk zijn deze kosten van The Bookie een zakelijke uitgave (ook al zit er vaak je privé aangifte inkomstenbelasting bij). 

> Kosten van het Basis abonnement

> Extra kosten bij Plus abonnement

> Kosten buiten het abonnement: uurtarief & vaste prijzen 

Factuur automatisch ingevoerd

Je hoeft de facturen van je automatische incasso of op uurtarief niet handmatig in The Bookie Webapp te zetten. Ze staan op verzoek van veel klanten automatisch bij je uitgaven. Deze worden niet automatisch op betaald gezet. Dit kan je zelf doen.

Abonnement(en)

Daarnaast vind je de facturen onder Abonnement terug. Door links onder je bedrijfslogo naar 'Instellingen' te gaan kom je bij je bedrijfsgegevens terecht. Hier vind je het tabblad Abonnementen.

Zodra je daar op klikt, krijg je een overzicht te zien van het type abonnement dat je hebt. Hier vind je een aantal dagen na de automatische afschrijving, zodra deze geverifieerd is door Mollie,  de facturen die je betaald hebt en mocht het van toepassing zijn, ook de afschrijving(en) waarvoor een incasso niet gelukt is.

Betaling gestorneerd? Betaal met iDeal

Die mislukte afschrijving kun je meteen voldoen door op de knop te klikken en de betaling met iDeal te voltooien.

 

door Mari Laatste update: 06 Okt, 2023