Help > The Bookie Online > Instellingen

Kostenposten en rubrieken: aanpassen

Hoe pas ik de kostenposten voor mijn administratie aan?

Rubrieken of kostenposten

Rubrieken of kostenposten zijn de onderwerpen van de betreffende dienst, zoals gekochte werkkleding wordt geplaatst onder kostenpost ‘werkkleding’ en een bedrijfswagen onder ‘auto’.

The Bookie Webapp kent 4000 verschillende kostenposten. Wij hebben in The Bookie Webapp een selectie gemaakt van de meest gebruikte. Deze kan je ten alle tijden aanpassen en verwijderen. Klik rechtstreeks op het blauwe vlakje naast de rubriek in je Uitgave. Je wordt naar de kostenposten toegeleid.

Personaliseren kostenposten

Onder Administratie Instellingen in de linker zijbalk vind je een kopje ‘Kosten’. Hier kun je kostenrubrieken selecteren voor bij je uitgaven. Wanneer je extra rubrieken nodig hebt, kun je die hier toevoegen. Vergeet het formulier niet op te slaan om de keuze definitief te maken.

Onvindbare kostenpost

Lijkt de kostenpost op iets waar je naar zoekt, zet hem dan daarbij. Is de post niet goed, dat wordt deze gecorrigeerd door je Bookie. Kom je er echt niet uit? Neem dan langs op de volgende Bookie Borrel, dan stellen we je kosten zo in dat ze aansluiten op jouw uitgaven. Heeft het haast? Neem even contact op met je Bookie.

door Mari Laatste update: 17 Nov, 2020