Boekjaar | Hoe maak ik een ouder of nieuw boekjaar aan?

Hoe voer ik een administratie van een eerder of nieuw boekjaar in?

Nieuw boekjaar

Als je in een voorgaand jaar in The Bookie Webapp gewerkt hebt, ken je het systeem. Toch kan het zijn dat je nog niet eerder een boekjaar hebt aangemaakt. Nu vraagt The Bookie Webapp je (zodra je in een nieuw boekjaar voor het eerst inlogt) of je een niew boekjaar wilt aanmaken. Door ja te klikken, kan je automatisch facturen maken en uitgaven invoeren van dat boekjaar.

Heb je de vraag per ongeluk weggeklikt? Dan wordt het boekjaar automatisch aangemaakt zodra je voor de datum van een factuur of bon het desbetreffende jaar bij de datum selecteert.

Ouder boekjaar

Dus selecteer je bij de factuur of bon als datum 16-04-2020 dan maakt The Bookie Webapp automatisch het boekjaar 2020 aan. Voor zowel Verkopen als Uitgaven. Lees hier hoe je die Verkopen en UItgaven later weer terugvindt als je verder gewerkt hebt in het huidige boekjaar

Tevens heb je onder Overzichten meteen de Btw-overzichten (lees hier meer) en de Winst&Verliesrekening (lees hier meer) van dat boekjaar.