Help > The Bookie Online > Overzichten

De administratie van een ander boekjaar bekijken

Waar vind ik de facturen, uitgaven of overzichten van een ander boekjaar?

Op je Dashboard staat altijd een overzicht van je huidige status van je administratie. Over het algemeen zijn dit de verkopen en uitgaven van het huidige boekjaar. Indien er nog openstaande facturen of uitgaven van voorgaande boekjaren zijn, worden deze meegenomen in de overzichten op je Dashboard. Toch is het wel degelijk mogelijk om op ieder moment je administratie van een vorig jaar in te zien. Hieronder leggen we uit hoe inzicht krijgt in je zakelijke financiën van voorgaande boekjaren.

Overzichten

Als je in de linker zijbalk op Overzichten klikt, heb je toegang tot twee type overzichten: de Btw aangiftes en Winst- en Verliesrekening. 

Om je btw-aangiftes te bekijken selecteer je onder Kies ander kwartaal het boekjaar en het kwartaal dat je wilt bekijken. Hierin zie je gespecificeerd de prestaties, verlegingsregelingen, voorbelasting en omzetbelasting die van toepassing is.

Onder de knop Winst- en verliesrekening kun je links boven het boekjaar kiezen dat je wilt bekijken. Hier zie je de verkopen en uitgaven van dat jaar en de bruto winst.

Verkopen

Onder de knop Overzicht facturen vind je links bovenaan de mogelijkheid om een boekjaar te kiezen. Deze functie zit onder de stippellijn. De inkomsten zijn vervolgens per kwartaal gebundeld.

Uitgaven

Onder de knop Overzicht uitgaven vind je links bovenaan de mogelijkheid om een boekjaar te kiezen. Deze functie zit onder de stippellijn De uitgaven zijn vervolgens per kwartaal gebundeld.

door Mari Laatste update: 03 Jan, 2023