Privacy | Hoe stel ik een (nieuw) wachtwoord in?

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Selecteer onder je naam rechtsboven Account. Onder het derde tabblad staat Wachtwoord wijzigen. Nadat je je oude wachtwoord hebt ingevoerd kan je een nieuw wachtwoord aanmaken dat je twee keer moet invoeren. De richtlijnen voor het wachtwoord staan in het scherm.

Eisen

• Je wachtwoord mag niet te veel lijken op je overige persoonlijke informatie.

• Je wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

• Je wachtwoord mag geen veelgebruikt wachtwoord zijn.

• Je wachtwoord mag niet volledig uit cijfers bestaan.

Herstellen wachtwoord

Wanneer je het wachtwoord van de Webapp vergeten bent, kan je een nieuw wachtwoord aanmaken via de knop “Wachtwoord vergeten?”. Deze knop staat links onderin het loginscherm.

Tweestapsverificatie

Wil je je beveiliging versterken? Stel een tweestapsverificatie (2FA) in. Lees hier hoe je dat doet.