Help > The Bookie Online > The Bookie Software > Webapp | Verkopen

Offerte | instellingen, sjablonen en opmaak

Wat moet ik doen voordat ik mijn eerste offerte verstuur?

Vereisten offerte

Facturen zijn een belangrijk onderdeel van je administratie. We hebben de regels van de Belastingdienst gebruikt als leidraad voor het maken van je persoonlijke offerte templates. Als je je Bedrijfsinstellingen in The Bookie Webapp invult, mis je geen verplichte informatie en gebruikt The Webapp jouw zakelijke informatie automatisch op de facturen die je verstuurt.

Bedrijfsinformatie onder Instellingen

Lees hier hoe je je bedrijfsinstellingen compleet in The Bookie Webapp aanlevert.

Offerte instellingen en sjablonen

Onder je Offertes (in de linkerbalk) vind je ook je (Offerte) Instellingen, waaronder de opmaak (templates/sjablonen) en de standaard mail die gebruikt wanneer je offertes naar klanten stuurt. Hier kun je het lettertype, je logo en de betalingstermijn aanpassen en een voorbeeld zien van verschillende concept offertes.

Heb je meerdere handelsnamen? Dan kan je nu voor elke handelsnaam een eigen template maken. Het is belangrijk dat de gegevens onder je Administratie instellingen up-to-date zijn, omdat deze onder andere gebruikt worden op je offertes.

Offertes mail

Als je een offerte vanuit The Bookie Webapp stuurt kan je standaard mails toevoegen, die je later per offerte weer kunt aanpassen.

Wil je de standaard mails aanpassen? Lees hier meer.

door Mari Laatste update: 28 Mrt, 2023