Help > Extra info en partners > Boekhouding WoordenBookie

Inloggen Belastingdienst

Hoe log ik in bij de Belastingdienst?

In de ondernemers omgeving van de Belastingdienst kun je relevante informatie terug vinden voor jou en je ondernemening. Daarnaast kun je ook je aangiften terugvinden in deze portal. Omdat de website van de Belastingdiesnt verwarrend kan zijn als je hem niet gewend bent hebben we een stppenplan voor je gemaakt.

1. Ga naar www.belastingdienst.nl

2. Klik inloggen voor Ondernemers:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/ondernemers/content/inloggen-voor-ondernemers

3. Kies 'Naar Mijn Belastingdientt Zakelijk'

4. Kies optie 'Inloggen met DigiD'

5. Je bent nu bij de inlog portal van de DigiD. Je kunt eventueel voor Engels kiezen als taal en de rest wijst zich vanzelf.

door Aleida Sjardijn Laatste update: 26 Jul, 2019