Help > The Bookie Diensten

The Bookie | Abonnement & werkwijze

Je bent klant bij de Bookie. Hoe werkt dat?

Kortgezegd, super simpel, mits je natuurlijk de handleiding hebt gelezen. Hierin staan de vele boekhoudkundige handigheidjes van onze werkwijze én worden veelgestelde vragen beantwoord. Aangezien je waarschijnlijk niet zit te wachten op een lap tekst, splitsen we hem in een aantal korte FAQ's en stoppen we er een aantal leuke plaatjes bij.

wink*, je Bookies.

Handleiding

Klik hier voor de relevante FAQ's: https://app.thebookie.nl/nl/help/handleiding/abonnement/

door Mari Laatste update: 12 Jan, 2023