Help > The Bookie Diensten > Dienstverlening

Werkzaamheden binnen het abonnement

Welke werkzaamheden vallen binnen mijn abonnement?

The Bookie is een all-in boekhoudoplossing. Je houdt zelf eenvoudig je uitgaven en verkopen in The Bookie Webapp bij, maar iedere keer als er contact is met de Belastingdienst, zit The Bookie er tussen om te zorgen dat alles zo ‘smooth’ als mogelijk verloopt. Zo vallen je btw-aangiftes, het opstellen van je jaarcijfers, het indienen van je inkomstenbelastingaangifte van hetzelfde boekjaar en korte vragen of een toelichting binnen je abonnement. We mailen je als we iets van je verwachten, dus als je die leest en 'je taakjes' doet, komt het goed. Daarnaast is eigen oplettendheid natuurlijk ook aanbevolen aangezien je bedrijf verandert en je als ondernemer altijd zelf verantwoordelijk blijft!

De abonnementsprijs geldt alleen in combinatie met het gebruik van The Bookie Webapp en betreft de reguliere werkzaamheden rondom een goed bijgehouden administratie.

Aanvullende vragen en werkzaamheden

Het is echter logisch dat je niet alleen wilt dat het werk goed gedaan is. Soms wil je wat extra uitleg of samen met je boekhouder de aangeleverde jaarcijfers of aangifte in alle rust doorlopen. Dat doen we met liefde. Omdat niet iedereen dit wil en om het abonnement betaalbaar te houden, is dit aanvullend.

Consult

Wil je je jaarcijfers eens goed doornemen, heb je een langere vraag of uitgebreider financieel advies nodig over investeringen of een hypotheek? Dan kan je rechtstreeks een langer consult tegen betaling (online of offline) inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Kosten hiervoor zijn € 95 ex btw per uur. Klanten online vanaf een half uur inplannen. Plan hier een consult.

Maatwerk: per uur

Vallen bepaalde werkzaamheden buiten het abonnement (lees hier wanneer dat zo is)  of wil je dat we extra werkzaamheden voor je uitvoeren? Dan zijn de kosten hiervoor € 75 ex btw per uur.

door Mari Laatste update: 24 Jun, 2021