Help > The Bookie Online > Btw-aangiftes

BTW | Zo werkt je btw aangifte

Heb je een abonnement bij The Bookie? Dan dienen je Bookies je btw-aangifte voor je in. We leggen uit wat je zelf doet, wat je Bookie voor je doet en hoe het aangifte proces werkt.

Op deze pagina:

Deadline btw aangifte: herinneringen
Je voorbereiding
Uitgave of inkomsten vergeten?
Btw aangifte (inclusief controle) door je Bookie
Betaal de Belastingdienst (tenzij je geld terugkrijgt)
Wat als ik te laat ben?

Deadline btw aangifte: herinneringen

Administratie updaten

De deadlines om je administratie bij te werken zijn: 8 april, 8 juli, 8 oktober en 8 januari. Zo hebben we genoeg tijd hebben je administratie te controleren, je feedback te geven en de aangifte in te dienen.

Herinneringen

Wij sturen je ieder kwartaal herinneringen om je administratie te updaten. De eerste reminder voor je btw-aangifte sturen we een week voor het einde van het kwartaal.

Aangifte indienen

De deadlines om je aangifte in te dienen zijn 30 april, 31 juli, 31 oktober en 31 januari. 

Je voorbereiding

Om je aangifte te kunnen indienen, hebben we de complete administratie van je bedrijf nodig. Afhankelijk van welk abonnement je hebt, is je voorbereiding iets anders.

> Heb je een Basis abonnement? Dan moet je dit doen.

> Heb je een Plus abonnement? Dan moet je dit doen. 

Controle en aangifte door je Bookie 

Nu controleren en corrigeren we je administratie en dienen we je aangifte in. Jij ontvangt van je Bookies een link naar deze aangifte: hier staat het bedrag dat je moet betalen, het betalingskenmerk en de uiterste betaaltermijn. Deze aangiftes staan ook in The Bookie Webapp onder Overzichten -> Aangiftes. Aan de hand van je administratie en correcties die we doen geven we je eventueel tips over hoe je fouten kunt voorkomen en voordeel kunt behalen.

Betaal de Belastingdienst (tenzij je geld terugkrijgt)

Houd er rekening mee dat het bedrag dat je moet betalen altijd vòòr het eind van de maand binnen moet zijn op de rekening van De Belastingdienst.

door Mari Laatste update: 29 Jan, 2024