Help > The Bookie Online > Inkomsten > Offertes

Offerte | Een offerte maken en versturen

Hoe maak ik een offerte?

Offertes opmaken en versturen.

Maak in The Bookie Webapp offertes zoals je al gewend bent met de facturen.

1. Ga in de linker zijbalk naar Offerte

2. Selecteer rechts een template. Deze kunnen aanpassen onder je Factuur Instellingen. Lees hier hoe.

3. Vul de gegevens in

4. Verstuur de offerte

Akkoord van de klant

Jouw klant ontvangt de offerte per mail en kan deze met 1 druk op de knop goedkeuren. Bij je notifications / meldingen en per mail ontvang jij een goedkeuring of update indien de klant niet akkoord gaat.

Zet je een offerte makkelijk door naar een factuur en verstuur deze naar de klant.

door Mari Laatste update: 27 Dec, 2023