Help > The Bookie Online > Instellingen

Kostenoverzicht per rubriek

Kan ik ook een overzicht krijgen per rubriek?

Soms is het handig als je per rubriek of kostenpost kunt zien hoeveel kosten je gemaakt hebt. Je kunt zo'n overzicht zelf ophalen in je dashboard.

1. Ga op je Dashboard links onderin de gele balk via Overzichten naar Winst & Verliesrekening

2. Zo kom je bij het totaal van al je Verkopen, je omzet, en het totaal van alle Uitgaven, gecategoriseerd als kostenposten.
Hier kun je klikken op de desbetreffende rubriek en zien wat er onder valt aan kosten.

3. Zodra op een rubiek hebt geklikt zul je precies zien wat je allemaal geboekt hebt gedurende het jaar onder deze rubriek.

door Aleida Sjardijn Laatste update: 18 Jun, 2020