Help > The Bookie Online > Uitgaven

Overzicht uitgaven per rubriek of bedrijf

Kan ik ook een overzicht krijgen per rubriek, uitgavensoort of bedrijf?

Soms is het handig als je per rubriek of kostenpost kunt zien hoeveel kosten je gemaakt hebt. Er zijn verschillende manieren om inzicht te krijgen in je uitgaven en leveranciers. 

1. UITGAVEN - Ga via de linker zijbalk naar Uitgaven en bekijk met kwartaal of boekjaar welke uitgaven in je administratie staan

2. KOSTENPOSTEN - Ga op je Dashboard links onderin de gele balk via Overzichten naar Winst & Verliesrekening. Zo kom je bij het totaal van al je Verkopen, je omzet, en het totaal van alle Uitgaven, gecategoriseerd als kostenposten.
Hier kun je klikken op de desbetreffende rubriek en zien wat er onder valt aan kosten. Zodra op een rubiek hebt geklikt zul je precies zien wat je allemaal geboekt hebt gedurende het jaar onder deze rubriek.

3. LEVERANCIER - Ga naar Contacten of voer de naam van je leverancier in in de zoekbalk. Zo zie je per levencier de gegroepeerde uitgaven. Klik je op een contactnaam dan kom je bij de administratie van dat bedrijf/die contactpersoon uit. Dan zie je bij Facturen alle facturen die je van die Verkoper ontvangen hebt, met andere woorden: je Uitgaven bij die onderneming.

4. BETAALBEWIJZEN (BONNEN & ONTVANGEN FACTUREN) -  Ga naar je Bookie Inbox. Hier kun je een overzicht vinden van nog niet gekoppelde/verwerkte uitgaven en vind je onder Gearchiveerd terug welke bonnen of facturen al aan een uitgave in The Bookie Webapp verwerkt zijn.

5. OPENSTAAND - Wil je een overzicht hebben van uitgaven die jij nog niet als betaald geregistreerd hebt (misschien zijn deze wel al door jou betaald)? Klik dan op je Dashboard onder Uitgaven op het bedrag achter Openstaand.

6. EXCEL/CSV - Onder Uitgaven heb je ook de mogelijkheid om een export te maken van je uitgaven. Zo kun je je kosten bekijken en bewaren in een Excel of CSV.

Let op: heb je een Plus abonnement? Dan kan het zijn dat een uitgave nog niet door ons verwerkt is. Dit gebeurt nog wel.

door Mari Laatste update: 02 Feb, 2022