Help > The Bookie Online > Inkomsten > Betaling factuur

Herinnering versturen

Hoe verstuur ik een herinnering?

Als je betalingstermijn, die je zelf kunt instellen, gepasseerd is en je hebt geen betaling geregistreerd, wordt de desbetreffende factuurbalk rood. Naast het feit dat een rode balk midden in je groene, schone overzicht natuurlijk jammer is, kunnen we ons voorstellen dat je je factuur betaald wilt zien. Jij hebt de dienst of de producten waarschijnlijk al geleverd én jij moet (ongeacht of de factuur betaald is) de btw al afstaan bij de desbetreffende omzetbelasting aangifte.

Check de betaling en registreer deze

Indien er al betaald is, registreer je deze betaling door middel van een druk op de knop Betaling. Dit gebeurt automatisch indien je gebruik maakt van iDeal betalingen via de Mollie link. Lees hier hoe dat werkt. Gebruik je de link niet, check dan je bankrekening en controleer aan de hand van het factuurnummer of je factuur al betaald is.

Stuur een herinnering

Is je factuur niet betaald? Stuur dan met een druk op de knop een herinnering. Zodra je op de knop klikt, gebruikt The Bookie Webapp je standaard mail. Deze kun je handmatig aanpassen. Wij adviseren ook om in de onderwerp balk voor Factuur het woord Herinnering te plaatsen. Jij ziet vanaf dat moment wanneer de herinneringen verstuurd, ontvangen en gelezen zijn.

 

door Mari Laatste update: 27 Mrt, 2023