Help > The Bookie Online > The Bookie Software > Eerstehulp bij 'Bugs'

Technisch | Foutmeldingen

Ik krijg een foutmelding. Wat kan ik doen?

Het lijkt een inkoppertje, maar veel foutmeldingen komen voor door tik- of slordigheidsfoutjes. Zo ontbreekt er bij een bankrekening weleens een cijfer, bestaat een telefoonnummer uit 11 cijfers, staat er een btw-nummer bij een kvk nummer of is niet voldaan aan de vereisten van een wachtwoord of beeld. Dat kan natuurlijk de beste overkomen, maar is soms snel opgelost. Toch kan het zijn dat je er zelf niet uitkomt. Daarom hebben we hieronder de meest voorkomende foutmeldingen opgeschreven. Kom je er nog steeds niet uit? Mail dan even naar info@thebookie.nl of bel ons op 030 2072077.

Pagina loopt vast

Bij het aanmaken of aanpassen van je Bookie Account heb je een betaald abonnement geselecteerd, maar de betaling niet afgerond. Het systeem houd je dan op je Account pagina zodat je de betaling als nog kan verrichten of je Account weer naar light kunt terugzetten.

Fout bij uploaden logo

Je kunt drie type bestanden uploaden: jpg, jpeg en png. Indien het een van die bestanden is, dubbelcheck dan eerst of de afmetingen en de resolutie voldoen. Lukt het nog steeds niet, mail je logo inclusief je gegevens van de administratie die het betreft dan naar info@thebookie.nl  met het verzoek om te helpen.

Fout bij aanpassen wachtwoord

Je wachtwoord lijkt op je overige persoonlijke informatie, is korter dan 8 karakters, is eerder gebruikt of bestaat volledig uit cijfers. En dat mag en kan allemaal niet.

door Mari Laatste update: 28 Mrt, 2023