Help > The Bookie Online > Inkomsten > Betaling factuur

Hoe registreer ik een betaling in een andere valuta (b.v. dollar, pond of yen)?

Hoe verstuur ik een factuur met andere valuta of registreer ik dit?

In The Bookie Webapp staat alles in euro's. Dit is om te zorgen dat je administratie klopt.

Wanneer je een factuur met een andere valuta dan € moet versturen, verstuur je deze handmatig via je eigen mail of met een andere programma en upload je deze later in The Bookie Webapp.

1. Maak en verstuur een aangepaste factuur (£ / $) naar je klant

2. Upload factuur in The Bookie Webapp. Zodra je de factuur naar je partner hebt gestuurd, upload je deze eenvoudig in je administratie.

- Klik op de knop Factuur

- Selecteer de optie 'Factuur al verzonden'
- Upload je factuur

- Vul de nodige gegevens in (Datum, Contact, BTW verlegd

Na betaling registreer je de tegenwaarde in euro's in je administratie.

door Mari Laatste update: 04 Sep, 2023