Help > The Bookie Online > Inkomsten

Factuur in andere valuta (dollar, pond of yen)

Wanneer je een factuur met een andere valuta dan € moet versturen, verstuur je deze handmatig en upload je deze later in The Bookie Webapp.

Maak een aangepaste factuur (£ / $)

U kunt uw eigen sjabloon gebruiken om een factuur te maken. In dit sjabloon pas je eenvoudig de valuta in Word of Pages aan.

Upload factuur

Zodra u de factuur naar uw partner heeft gestuurd, uploadt u deze eenvoudig in uw administratie.

- Klik op de knop Factuur

- Selecteer de optie 'Factuur al verzonden'
- Upload uw factuur

- Vul de nodige gegevens in (Datum, Contact, BTW verlegd

Na betaling registreert u de tegenwaarde in euro's in uw administratie.

door Mari Laatste update: 12 Jan, 2021