Help > The Bookie Online > Uitgaven

Een uitgave of bon uit je administratie verwijderen

Hoe verwijder ik een bon of uitgave in The Bookie Webapp?

In The Bookie Webapp voer je je zakelijke uitgaven in. Nu kan het zo zijn dat een uitgave hebt ingevoerd, die niet zakelijk is of door iemand anders betaald is, dat de bon incorrect of meerdere keren ingevoerd is of een andere situatie heeft plaatsgevonden die vereist dat jij de bon of uitgave verwijderd. Je uitgaven vind je per kwartaal gerangschikt onder Uitgaven en vervolgens Overzicht Uitgaven. Afhankelijk van wat er nodig is, lees je hieronder wat je moet doen.

Bon verwijderen

Heb je een verkeerde bon of factuur toegevoegd? Klik dan rechts van de bon op de prullenbak. LET OP, indien je de bon met Bookie Bonnen geupload hebt én je verwijdert deze, dan staat hij niet meer op onze server. Controleer dus goed of je de bon nodig hebt en download deze eventueel.

Uitgave verwijderen

Is de gehele uitgave verkeerd ingevoerd of niet zakelijk? Dan kun je deze verwijderen door onder aan de pagina van de uitgaven op de knop Verwijderen te klikken.

door Mari Laatste update: 30 Mei, 2022