Help > The Bookie Online > Inkomsten > Contacten & Projecten

Contact zowel klant als leverancier

Contact zowel klant als leverancier

Is je contact zowel een klant als leverancier, dan moet je dit in de app aangeven om het contact te kunnen toevoegen.

Hoe doe je dit?
Ga naar je adresboek (links in het scherm in het verticale rijtje), vervolgens klik je op het juiste contact.
Dan klik je op 'overzicht' boven in de balk. Vervolgens kun je zowel 'is klant' als 'is leverancier' aanklikken.
Vergeet niet om op 'opslaan' te klikken.

Appeltje, eitje!

door Selin Dural Laatste update: 27 Mrt, 2023