Help > The Bookie Diensten > Maatwerk - werkzaamheden & kosten

Kosten | Boven de 100.000€ omzet grens

Wat betaal ik boven de €100.000 omzet grens?

Na het boekjaar waarin je omzet meer dat € 100.000 was kijken we naar de behoefte van jou als klant en de hoeveelheid werk dat jouw administratie met zich meebrengt voor ons. 

Binnen abonnement: in combinatie met consults

Zo kan het zijn dat werken in The Bookie Webapp goed voor jouw bedrijf werkt en de hoeveelheid transacties behapbaar blijven voor ons. 

Wel denken wij dat bij een omzet van € 100.000 of meer regelmatig meer mogelijkheden voor je zijn dan wij bij de standaard controles, aangiftes en jaarcijfers die het abonnement horen tegenkomen. Daarom raden wij je aan om tijdens het boekjaar vaker een consult met je Bookie in de plannen, zodat we in alle rust met je kunnen meedenken over fiscale mogelijkheden, die speciaal voor jou van toepassing zijn. Kosten voor een consult voor klanten zijn € 110 ex btw per uur en plan je rechtstreeks hier in: https://www.thebookie.nl/afspraak/

Buiten abonnement: (aanvullende werkzaamheden) per uur

Het kan ook zo zijn dat The Bookie Webapp niet langer bij de behoeften van je onderneming, bijvoorbeeld doordat je ook een webshop hebt, of onze diensten binnen het abonnement aansluit, omdat je teveel transacties of verschillende inkomstenstromen hebt (zoals een pin, mollie of andere webshop) hebt. In dit geval komen we niet uit met het aantal uren waarop de abonnementsprijs van €780 ex. btw per jaar berekend is. In dat laatste geval schakelen we over naar onze nieuwe abonnement per 2022 of naar aanvullende werkzaamheden op uurbasis (à €95 ex. btw per uur), eventueel in combinatie een ander boekhoudsysteem dat beter op je behoeften aansluit. Hiervoor krijg je na het uitvoeren van de werkzaamheden een factuur toegestuurd van ons. 

door Mari Laatste update: 12 Jan, 2023