Help > The Bookie Online > The Bookie Software > Mobiele app

Bookie Bonnen | De mobiele app doet het niet

Als de Bookie Bonnen app niet goed bij je werkt vragen we je altijd even om een paar dingen te proberen.

Ik weet mijn wachtwoord en login niet

Om de mobiele app te kunnen gebruiken, log je gewoon in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je voor The Bookie Webapp gebruikt. Weet je je wachtwoord niet meer? Ga dan naar https://app.thebookie.nl/ en klik daar op wachtwoord vergeten. Zo krijg je een link je op je emailadres waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Ik kan niet verder

Sluit de app en open deze opnieuw.