Help > Extra info en partners > Overige ondernemersvragen > Bookie Extra's & Netwerk

Bookie Bazen: Linkedin, borrel en interviews

Hoe kan ik het Bookie netwerk leren kennen en inzetten?

Zeer uiteenlopende ondernemers laten hun boekhouding door The Bookie doen. Samen vormen zij The Bookie Bazen. Thema’s die ze bespreken zijn onder andere hun Bookie Broodfonds, alternatieven voor pensioenen, de beste providers, samenwerkingen en nog veel meer. 

Linkedin: The Bookie Netwerk

Bij The Bookie geloven we in de kracht van kennisuitwisseling en samenwerking. Aangezien je er als ondernemer vaak alleen voor staat en beslissingen moet nemen van welke boekhouder en verzekeringen tot facebook promotie en je wc-papier hebben we deze groep opgericht. Veel Bookie Bazen hebben aangegeven elkaar graag te willen inzetten voor opdrachten en het netwerk te gebruiken voor advies en inspiratie. Hier kunnen we elkaar kunnen opzoeken voor thema's rondom ondernemerschap. Dit is tevens een plek waar me wij vragen/verbeteringen kunnen inventariseren.

Meld je aan voor The Bookie Netwerk op Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/12380076/

The Bookie Borrel

Aangezien boekhouding niet voor iedereen het leuskte onderdeel van hun onderneming is, hebben wij besloten om de eenzaamheid en onzekerheid rondom je administratie te verzachten met hulp en drank. Daarom organiseren deze boekhouders ieder kwartaal een borrel zodat Bazen en Bookies in alle rust kunnen praten, sparren en fantaseren over hun onderneming.

Wil je meer weten? Lees dan dit artikel over The Bookie Borrel en/of meld je rechtstreeks aan via deze link.

Interviews The Bookie Bazen 

Bij The Bookie zijn we ontzettend trots op de ondernemers voor wie we werken. Niet voor niets noemen we ze liefkozend onze Bookie Bazen. Om je inzicht te geven in de diversiteit aan ondernemers interviewen we ze regelmatig. Deze interviews kan je hier teruglezen.

 

door Mari Laatste update: 28 Mrt, 2023