Help > The Bookie Online > Account

Bankrekening wijzigen

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Betaalrekening voor opdrachtgevers

Als het alleen het rekening nummer is waarop je door je opdrachtgevers betaald wordt, kan je het makkelijk in de app onder Administratie instellingen aanpassen. Je nummer wordt automatisch op je factuur gewijzigd.

Betaalrekening voor afschrijvingen van The Bookie abonnement

Als je je rekeningnummer waarvan je ons betaalt wilt wijzigen, doe je dit in twee stappen. Helaas mogen wij het niet voor jou doen in verband met een juridisch waarborging, maar je kan het echter makkelijk zelf doen.

1. Om een dubbele betaling te voorkomen, zet je je account na je meest recente betaling terug naar een gratis account. Ga naar Administratie Instellingen linksboven onder je bedrijfsnaam naar tabblad Abonnement. Hier vind je de knop Wijzig abonnement, klik daarop. Kies nu de gratis 'Basis' account. Hiermee zet je de oude machtiging stop.
  2. Kies hierna hetzelfde of een ander abonnement (dat beter aansluit bij je omzet) en betaal de eerste termijn hiervan via je nieuwe rekening. Zo geef je ons toestemming voor een nieuwe automatische incasso.

door Mari Laatste update: 26 Jan, 2021