Extra administratie | Hoe voeg ik een bestaande of nieuwe administratie aan mijn account toe?

Hoe voeg ik een administratie toe?

Het kan zijn dat je meerdere bedrijven hebt en voor deze bedrijven een aparte administratie bijhoudt. Misschien kies je ervoor de werkzaamheden voor deze bedrijven bij The Bookie onderte brengen, leuk! Maar hoe zet je dit handig op? Lees hieronder hoe je per bedrijf een administratie toe kan voegen zonder dat je meerdere accounts aan hoeft te maken.

Administratie toevoegen
Nog geen klant van The Bookie? Volg deze stappen:

• Stap 1 - Maak een account aan
  • Stap 2 - Vul je persoonsgegevens en de bedrijfsgegevens van één van je bedrijven in.
  • Stap 3 - Kies het abonnement dat bij de omzet van dit bedrijf hoort
  • Stap 4 - Betaal de eerste termijn van dit abonnement met een IDEAL betaling.

Vervolgens kun je nadat je het abonnement betaald hebt en daarmee de adminstratie geactiveerd hebt, een tweede administratie toevoegen. Ga naar je 'Administratieve Instellingen' en klik op tab 'Onderneming'. Klik hier op de knop 'Nieuwe administratie toevoegen'.
Doorloop vervolgens stap 2 t/m 4 voor deze administratie.

Al wel klant van the Bookie? Dan doe je dit:
Ga naar je 'Administratieve Instellingen' en klik op tab 'Onderneming'. Klik hier op de knop 'Nieuwe administratie toevoegen'.
Doorloop vervolgens de onderstaande stappen voor deze administratie.

• Stap 1 - Vul de bedrijfsgegevens van het toe te voegen bedrijf in.
  • Stap 2 - Kies het abonnement dat bij de omzet van dit bedrijf hoort
  • Stap 3 - Betaal de eerste termijn van dit abonnement met een IDEAL betaling.

Gebruiker toevoegen
Is één van de bedrijven die je toegevoegd hebt een VoF of wil je graag iemand anders toegang geven tot je administraties? Dan kun je heel makkelijk een tweede gebruiker toevoegen zodra je het abonnement betaald hebt en daarmee de adminstratie geactiveerd hebt.

• Stap 1 - Ga naar de tab 'Gebruikers' via administratieve instellingen
  • Stap 2 - Klik op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'
  • Stap 3 - Vul de velden in en klik op opslaan

De persoon die jij toegang wil geven krijgt nu een mail met een link en een korte uitleg hoe hij/zij zichzelf aan kan melden bij deze administratie.