Help > The Bookie Online > The Bookie Software > Connected apps & software

Zapier

  This article is not yet available in your language

The Bookie heeft nu een koppeling met Zapier beschikbaar gesteld. 

Op deze pagina:

Je Zapier account koppelen
Triggers
Actions
 

 

Je Zapier account koppelen

Aangezien de app nog niet publiekelijk beschikbaar is, kun je een uitnodiging aanvragen via info@thebookie.nl. Je krijgt dan een mail terug waarmee de app voor je beschikbaar wordt.
Je kunt nu de triggers of actions van de The Bookie toevoegen aan je zaps. Je eigen Bookie account koppel je tijdens het maken van één van je flows (zaps). Tijdens het maken van je zapp kies je onder account op '+ connect new account'. Er wordt een venster geopent en hier vul je het administratienummer in dat je wilt koppelen. Dit administratienummer vind je in de Bookie App onder je administratie instellingen.

Hierna wordt je doorgestuurd naar de Bookie App om vanuit je Bookie account toestemming te geven. Wanneer je meerdere administraties heb in je Bookie account, moet je hier wederom de juiste administratie selecteren en klik je op "autoriseer". De koppeling is nu compleet.

Triggers

Triggers zijn acties die in The Bookie app die een seintje kunnen geven aan Zapier. Wil je bijvoorbeeld dat een e-mail verstuurd wordt wanneer een factuur betaald is? Dan kies je The Bookie als Trigger en kies je als event 'Sales Invoice Paid'.
De volgende triggers zijn beschikbaar:

  • Verkoopfactuur aangemaakt (Sales Invoice Created)
  • Verkoopfactuur betaald (Sales Invoice Paid)
  • Contact aangemaakt of geüpdatet (Contact created / updated)

Actions

Actions zijn acties die automatisch uitgevoerd kunnen worden in The Bookie op basis van Triggers in andere applicaties. Wil bijvoorbeeld dat een contact automatisch wordt aangemaakt in je adresboek wanneer dit in een andere gekoppelde applicatie gebeurt? Dan kies je in je zapp onder actie The Bookie en als event 'Contact Create'
De volgende actions zijn beschikbaar:

  • Contact zoeken
  • Contact aanmaken
  • Verkoopfactuur aanmaken
  • Inkoopfactuur aanmaken
  • Bijlage inkoopfactuur aanmaken (Bijvoorbeeld via Google Drive)

by Gijs Rietveldt Last update: 19 Apr, 2024