Help > The Bookie Online > Settings

Own Account for partner in VOF

  This article is not yet available in your language

Hoe maak ik als vennoot in een VOF mijn eigen Bookie account aan?

Als vennoot bent, kan het zo zijn dat een van jullie de administratie bijhoudt en inlogt met een info@ adres. Toch zijn er meerdere redenen waarom je als vennoot ook een eigen Bookie Webapp account wilt hebben.

Inzicht in je administratie

Zelfs al houd je je niet bezig met de boekhouding van je onderneming, is het fijn om inzicht in je inkomsten en uitgaven te hebben. Door een koppeling van de mobiele app Bookie Bonnen kan je zelfs rechtstreeks je bonnen naar de administratie uploaden en heb je inzicht in je Winst- en Verliesrekening.

Aanleveren voor aangifte Inkomstenbelasting

Daarnaast verzorgen wij bij een VOF abonnement de aangifte Inkomstenbelasting voor alle vennoten (indien er niet alleen jaarstukken aangeleverd hoeven te worden) en in sommige gevallen ook voor hun fiscale partners. Hiervoor hebben we naast de jaarstukken van de VOF ook aanvullende informatie nodig van alle vennoten én hun fiscale partners. Deze informatie lever je via je eigen Bookie Webapp account aan. Lees hier welke informatie we nodig hebben.

NB Zorg er voor dat je tijdig de voorletters, achternamen, bsn en geboortedata van alle 'betrokkenen' (vennoten en fiscale partners) bij The Bookie hebt aangeleverd zodat wij voor 1 mei de machtigingen en het uitstel voor de aangifte bij de Belastingdienst kunnen aanvragen.

To do

  • Log zelf in in de administratie van de VOF of laat je vennoot dit doen
  • Ga linksboven onder je bedrijfsnaam naar Administratie instellingen en kies het vijfde tabblad Gebruikers.
  • Selecteer Nieuwe gebruiker toevoegen en vul hier je emailadres in.
  • In je mailbox vind je nu een uitnodiging om je eigen account aan te maken.
  • Via dit account kun je nu altijd inloggen om je boelhouding te bekijken en je persoonlijke gegevens aan te leveren van je jezefl en je fiscale partner.

 

by Mari Last update: 19 Jan, 2021